08-12-06

Tickets Neerpelt Open Air

De voorbije dagen werd de nieuwe locatie en periode van Neerpelt Open Air bekend gemaakt. Het festival verplaatst zich naar een terrein dat zich uitstrekt van de Syntra-parking tot het domein van Dommelhof. Over dit grote terrein worden 4 podia verspreid: de Mainstage (internationale en nationale bands), Midlife stage (muziek uit de goeie ouwe tijd), Boilerroom (DJ’s) en de Alternative Stage (de naam zegt het zelf…). Verder zal er een grote ‘Free Zone’ zijn waar bezoekers gratis kunnen genieten van kunst, theater en een terrasje.
Neerpelt Open Air zal in 2007 plaatsvinden op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei! Geen zomerfestival meer dus, maar eerder een feestelijke opening van het zomerseizoen. Momenteel zijn er al twee namen bekend voor het festival: Golden Earring en Discobar Galaxie.
Voor degenen die tijdens de vorige editie hebben geklaagd over de hoge prijs van de tickets is er goed nieuws. Je kan op dit moment al tickets bestellen voor een spotprijsje. Een combiticket voor vrijdag én zaterdag kost op dit moment slechts 20 euro! Uiteraard weet je nu nog niet wie er op de affiche zal staan, maar voor 20 euro kan je je al eens laten verrassen…. Meer info over Neerpelt Open Air en tickets vind je via de website Neerpelt Open Air.
Voor de fans van Golden Earring werd een filmpje toegevoegd van ‘Radar Love’ uit 1973… Let op de mooie pakjes…

14:50 Gepost door AbsiNt in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.