17-12-06

Muziek en peuters

babelutDommelhof en Musica zullen in 2007 samen met Theater De Spiegel een gloednieuwe activiteit presenteren rond muziek voor de allerkleinsten. Het project Babelut zal de boeiende ontmoeting van baby’s en peuters met muziek, beeld en theater verkennen. Maar ook de impact van deze allerjongsten op diverse kunstvormen zal centraal staan. Alle betrokken partijen zijn daarbij welkom: peuters, ouders en grootouders, kunstenaars, onthaalouders, begeleiders in kinderdagcentra, kleuteronderwijzers, academici, politieke beleidsmakers ... ‘Babelut’ wil een ontmoetingsplek én creatieve broedplaats worden met voorstellingen, workshops en debatten.
In het voorjaar 2007 wordt een eerste reeks workshops en voorstellingen georganiseerd. In 2008 staat een zesdaagse op het programma. Hiervoor wordt een Europees project uitgewerkt samen met organisaties uit onder meer Frankrijk, Spanje, Finland en Hongarije.
(foto via website Musica)

15:38 Gepost door AbsiNt in Muziek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

wordt er in de toekomst nog zo initiatieven gedaan met peuters ? Mijn dochterje wordt 23 maand en ik zoek een vereniging of dergelijke waar ik met haar terecht kan voor muziek, bewegen ...

Gepost door: De Meyere Sylvie | 13-08-08

De commentaren zijn gesloten.