10-01-07

Herman van Veen in Neerpelt

vanveenDe lange tournee door Vlaanderen van Herman van Veen gedurende het eerste semester van 2007 start in Dommelhof Neerpelt. Op maandag 12 en woensdag 14 februari zal deze artiest halt houden in Neerpelt met zijn zo herkenbare repertoire. Het persbericht rond deze Vlaamse première meldt over de concerten:
“Herman van Veen is in zijn genre volstrekt uniek. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia, Carré, Friedrichstadtpalast, Carnegie Hall, schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vier talen. Vanaf januari 2007 is Herman met zijn excellente muzikanten en theatertechnici weer te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Zingen zal hij, over vaders, moeders, kinderen, mannen, vrouwen, bomen, dingen die vergaan, de eeuwigheid en wat dat kost.”
De concerten vinden plaats op maandag 12 en woensdag 14 februari om 20u15 in Dommelhof Neerpelt. Tickets kosten 30€ en kunnen gereserveerd worden via 011/805002.

06:58 Gepost door AbsiNt in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.