16-03-07

AbsiNt zorgt voor primeur in nieuwe zaal Dommelhof

tappazz2007Op zaterdag 17 maart organiseert AbsiNt de culturele verrassingsavond TappaZZ. Vanaf 20u15 passeren in Dommelhof verschillende culturele lekkernijen het podium. Wie er precies zal optreden willen we niet verklappen, maar we willen toch al enkele hints geven…
Heel waarschijnlijk ga je enkele artiesten kennen die zullen optreden. We hebben immers een mix gemaakt van lokaal en Vlaams talent. Ook gaan er zeker enkele optredens passen binnen jouw culturele smaak. Het aanbod is namelijk heel divers (stil maar ook feestelijk; toegankelijk maar ook verfijnd, enz.). Bovendien zullen verschillende cultuurvormen worden aangeboden: veel muziek, maar ook woordkunst en film!
TappaZZ zal bovendien de allereerste activiteit zijn in één van de nieuwe zalen van Dommelhof. Deze zaal, nu al gemeenzaam de ‘zwarte doos’ genoemd, werd opgetrokken op de plaats waar vroeger de parketzaal was. Een extra reden dus om naar TappaZZ te komen. De nieuwe zalen van Dommelhof zullen pas officieel geopend worden in september. Maar voor een eerste test met publiek stond AbsiNt op de voorste rij! Tickets voor TappaZZ kosten 6€ in vvk en 8€ aan de kassa en kunnen besteld worden via 011/805002.
TappaZZ wordt georganiseerd door AbsiNt ism Dommelhof Neerpelt.

09:08 Gepost door AbsiNt in AbsiNt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.