18-03-07

Axl Peleman sluit TappaZZ af

axlTijdens de culturele verrassingsavond TappaZZ, op zaterdagavond 17 maart in Dommelhof, daagden bijna 200 cultuurliefhebbers op. TappaZZ is een culturele avond waarbij je ‘blind’ een ticket koopt en je de avond zelf laat verrassen door de korte culturele acts (of ‘culturele tapas’) die er op het podium passeren. AbsiNt organiseerde dit jaar voor de tweede maal dit gesmaakt concept.
Na de feestelijke opening van TappaZZ door een ‘pretfanfare’ konden de toeschouwers genieten van de a capella groep ‘Dbase’, met de in Neerpelt geboren en getogen Rik Donckers in de rangen. Verder stonden nog op het programma: twee magnifieke kortfilms, cabaret met Claudia, en emo-rock van Benny Zen and The Good Samaritans (met voormalig Nemo-frontman Peter Houben). Laat op de avond mocht Lady Angelina het volk proberen stil te krijgen. En onze headliner was niemand minder dan de topmuzikant Axl Peleman.
TappaZZ was meteen de allereerste activiteit in één van de nieuwe zalen van Provinciaal Domein Dommelhof. Geluid, licht en podiumopstelling werden voor de eerste maal getest in de splinternieuwe locatie.
(foto Axl Peleman © www.michelhakim.com)

10:02 Gepost door AbsiNt in AbsiNt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.