13-10-07

Opening Artisok

LieOp zaterdag 13 oktober om 19u vindt de opening plaats van de tentoonstelling Artisok in de foyer van Dommelhof. Artisok is een combinatie van een tentoonstelling voor actuele beeldende kunst, een alternatieve veiling en een kunstwedstrijd.
Met deze tentoonstelling streeft de organisator AbisNt verschillende doelen na. Op de eerste plaats wil AbsiNt jong lokaal talent een podium bieden. Verder wordt ook aan jonge kunstliefhebbers de mogelijkheid geboden om zich een kunstwerk aan te schaffen. Tijdens de veiling wordt er immers niet geboden met geld, maar met diensten of goederen. Zo kan je bijvoorbeeld in ruil voor een kunstwerk een massage, een concert van je eigen rockband, een weekend in je vakantiehuisje in de Ardennen of een viergangenmenu bereid door jezelf, aanbieden. Tenslotte is Artisok ook een wedstrijd. Een professionele jury pikt de beste werken eruit en beloont die met een geldprijs. De prijzen werden voorzien door de Jeugdraad van de Gemeente Neerpelt, Burocad uit Peer, en de Fortis-filialen uit Overpelt en Neerpelt.
Artisok vindt plaats van zaterdag 13 oktober tot en met zondag 21 oktober in de foyer van Dommelhof Neerpelt. De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingsuren van Dommelhof. De opening vindt plaats op zaterdag 13 oktober om 19u, het slot-event met veiling en prijsuitreiking op zondag 21 oktober om 15u. Toegang is gratis. Artisok is een organisatie van AbsiNt ism Povinciaal Domein Dommelhof.
(foto: Lie Dirkx, winnares van de vorige editie van Artisok)

08:45 Gepost door AbsiNt in Tentoonstelling | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

artisok wat een hippe meid

Gepost door: Mr. Cox | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.