17-10-07

Nederlands-Zuid-Afrikaanse jazz in Dommelhof

kemenadeOp donderdagavond staat er opnieuw een interessant jazz-combo op de planken van Dommelhof. Om 20u30 treedt daar het quintet van Paul van Kemenade op samen met enkele Zuid-Afrikaanse muzikanten. De organisator JazzCase geeft volgende toelichting bij het concert:
“Dit jaar bestaat het Paul van Kemenade Quintet 25 jaar. Het bestaat uit Louk Boudesteijn (trombone), Rein Godefroy (piano en fender), Wiro Mahieu (bas), Pieter Bast (drums) en uiteraard Paul van Kemenade (altsax). Stuk voor stuk befaamde en veelgevraagde muzikanten die reeds meerdere malen beloond werden met een aantal belangrijke muziekprijzen zoals de Nederlandse Erasmus Jazzprijs. In Dommelhof speelt het kwintet samen met de Zuid-Afrikaanse Feya Faku (trompet en vleugelhoorn) en Sydney Mnisi (tenorsax). Het resultaat van deze samenwerking is een kleurrijke mengeling van Zuid-Afrikaanse stijlen en Europese improvisatiemuziek.”
Tickets voor dit concert kosten € 10 en kunnen gereserveerd worden via +32 (0)11 80 50 02. Het concert is een organisatie van JazzCase in samenwerking met Dommelhof.
(foto via website Paul van Kemenade)

08:56 Gepost door AbsiNt in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.