09-11-07

Tentoonstelling Bie Flameng

bieflamengOp vrijdag 9 november wordt om 20u de tentoonstelling 'Bie Flameng & Koen Lemmens' geopend in het Boekhoudkantoor Geunes-Gijbels te Neerpelt. Deze expositie is een gezamenlijke tentoonstelling. De Neerpeltse kunstenares Bie Flameng (geaggregeerde in de plastische kunsten) werkte als lesgeefster o.a. voor CC Dommelhof en CC Palethe... Zij ontwikkelde zich tot grafisch kunstenaar die vooral gebruik maakt van kleurpotloden en digitale technieken. Bij deze laatste creaties werkt ze vaak op groter formaat. Tijdens deze expositie toont ze voornamelijk tekeningen en digitale grafiek, o.a. geïnspireerd door 'Het Laatste Avondmaal' en impressies van Rome...
Koen Lemmens studeerde af als monumentaal, ruimtelijk kunstenaar en is werkzaam als lesgever in Wico Campus St-Maria te Neerpelt. Koen maakt voornamelijk religieuze werken met nationale en internationale uitstraling. Zijn werk in deze tentoonstelling komt voornamelijk uit zijn laatste series 'Hodie Nox' en 'Alta-are II'.
De tentoonstelling loopt van zaterdag 10 november t.e.m. zondag 2 december 2007 in Boekhoudkantoor Geunes & Gijbels (Jaak Tassetstraat 47a te Neerpelt). Open tijdens de kantooruren en op zaterdag en zondag van 14u tot 17.30u.
(Afbeelding: een fragment uit 'Het Laatste Avondmaal' (naar L. Da Vinci) van Bie Flameng)

09:19 Gepost door AbsiNt in Tentoonstelling | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.