04-01-08

Vertelfestival (1)

stijnmeurisOp zaterdag 5 januari start het jaarlijkse vertelfestival van AbsiNt met een vertelavond voor volwassenen. Op de planken van Dommelhof staan Stijn Meuris en Bert Gabriëls.
Stijn Meuris brengt een solo-performance waarin hij het publiek anderhalf uur lang meeneemt door anekdotes en beeldfragmenten die eventueel echt kunnen zijn. Maar misschien evengoed ook niet. Alles hangt maar af van hoe je de zaken waarneemt.Stijn Meuris ziet het 'waarnemen' immers als zijn enige echte job. Hij bekijkt de dingen anders dan anderen, en beschrijft die waarneming vanuit verwondering en vaak met humor. Meuris als rasverteller, die in De Waarnemer heerlijk loos gaat met feit en met fictie, daarbij begeleid door opmerkelijke videobeelden.Hij brengt als het ware sprookjes voor volwassenen, dingen waarin we graag zouden geloven. Spoken word zou je het kunnen noemen, maar evenzeer theater-met-beeld, of een vertelling met weerhaken aan. Wat het ook is, Stijn Meuris gives you a damn good story!
Na de waarnemer worden in de bar niet alleen pinten maar ook moppen getapt.Bert Gabriëls gaat u voor met stand-up comedy van de hoogste kwaliteit!
De vertelavond start om 20u15 in Dommelhof Neerpelt. Tickets kosten €8 in voorverkoop en €10 aan de kassa. Reserveren kan via 011/805002. Het vertelfestival is een organisatie van AbsiNt in samenwerking met Dommelhof en de gemeente Neerpelt.

10:58 Gepost door AbsiNt in AbsiNt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.